Cardo Intercom System

Cardo Intercom System
Cardo Systems är en av de ledande tillverkarna av intercom för motorcykelhjälmar. Fabriken erbjuder ett brett utbud av innovativa intercom system som är utformade för att förbättra motorcyklisternas kommunikation, komfort och säkerhet. Fabriken grundades 2004 och har sedan dess vuxit till att bli en globalt erkänd branschledare. Utvecklingen av MC Bluetoth intercom har varit imponerande. Den nya generationen hjälmkommunikatörer har en mycket hög nivå av ljudåtergivning och Bluetooth intercom gruppsamtalskontroll. Batterierna håller för hur lång tid som helst under en dags körning. Progearmoto är officiell återförsäljare av Cardo Systems. Vi levererar enheterna direkt från lagret snabbt - kolla in det!
 • Jämför modellerna
  Letar du efter de bästa intercom-systemen för motorcyklar? Kolla in vår jämförelsetabell för Cardos senaste modeller för motorcyklister! Se skillnaderna, funktionerna och attraktionskraften hos Packtalk Edge- och Packtalk Neo-systemen, med gruppintercom för upp till 15 motorcyklister, överlägsna JBL-högtalare, Bluetooth 5.2 och mycket mer. Få utmärkt ljudkvalitet även i höga hastigheter, med 3 års garanti och FM-radio inkluderad. Välj det perfekta Cardo-systemet för dina gruppturer idag!
 • Cardo Packtalk
  Vi har Cardo Packtalk intercom för motorcykel, mountainbike och motorsporter där du vill vara uppkopplad och ha kul. Packtalk Edge-, Neo- och Custom-modellerna är de mest avancerade intercom på marknaden med bekväm röststyrning och gruppsamtal. Snabb leverans direkt från lager!
 • Cardo Freecom & Spirit
  Vi lagerhåller alla Cardo Freecom intercom och kommunikationsapparater direkt från den inhemska nätbutiken från en officiell återförsäljare utan krångel - kolla in det!
 • Tillbehör
  Tillbehör, [{filter_all}]
Filtrera
Populäraste nu
Pris: högst
Pris: lägst
Ny
Bästsäljare
Produktnamn
Plats
Sätt fallande sortering
20 artiklar
16
40
80
16
40
80